keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Perfect!

                                                                             Rattoisaa iltaa!
Reippaus päivä ollut tänään! Olen Aamulla aikaisin ollut liikenteessä,päätin lähteä ulkoilmailemaan koirani kanssa joka on syypää heräämiseeni. Jo tulikin pitkä lenkkireissu tehtyä ja teki hyvää. Koirani on ihan parhaus tapaus (vaikka välillä niitä huonojakin hetkiä) se ei vaan malta olla touhuamatta,sitä energian määrää oikeen kunnon ADHD. Kun sain koirani olin aivan täpinöissäni kuinka suloinen pikku vauva se oli ja on edelleen. Ensimmäiset yöt,kun yritin opettaa omalle paikalle nukkumaan. No ei siitä tietenkään mitään tullut kun pikkuinen ulisee sängyn vieressä ja katsoo suloisilla nappisilmillään ja minä nostan sängylle ja kaikki on koiralla siinä vaiheessa hyvin,pisteet koiralle.
Nimeksihän tuo karvapallo sai Coco,joka tulee Coco chanelista,yllätys :D Olisi pitänyt ottaa enemmän tuon sulouksen pentukuvia,mutta enhän minä ikinä lenkkipolulla kameraa kantanut mukana,mutta on noista hyvistä hetkistä jonkun verran kuvia talteen saatu:)

Tänään olen myös ollut kaupungilla kiertelemässä kaupoilla.Hoidin pikkuveljeni halloween puvun hankkimisen.Toivomuksena oli krokotiili puku,mutta ne olivat tietenkin päässeet loppumaan, joten onneksi toinen hamkkimani puku kelpasi. Itselleni hankin  tuon villa takkin,joka on oikein mukava päällä eikä liian pitkä. Ostin myös vauvalle pipon ja vihdoinkin rättejä,joita en ole tähän päivään mennessä muistanut hankkia. Nyt ei enään tarvitse rattaistakaan murehtia sain eilen ystävälliseltä henkilöltä tiedon, paikasta ,jossa on hyvän näköisiä rattaita hyvään hintaan ja kiitokset paljon siitä! :)

Ihania uutisia kuulin,Ystävälleni syntyy esikoinen ensi keväänä. Voi sitä rakasta ''siskoani''! :) ja yksi prinsessa syntyikin tässä muutama päivä sitten:)
Huomenna olisi ohjelmassa kuumakivi hierontaa ja rakennekynsien metsästystä.





2 kommenttia :

  1. Anonyymi10/30/2013

    Mukava lukea näitä tekstejä,kun huolettomia ja yksinkertaisia :)

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin