torstai 5. joulukuuta 2013

Ciao


Ciao

Tänään on sitten ollut shoppailua kaupungin sykkeessä. Joululahjat melkein ostettu kaikille tärkeille ihmisille. Kaupungilta piti tietenkin pakollinen juhla asuste ostaa. Huomenna on nimittäin ylioppineen serkkuni juhlat ja onnittelut muillekkin lakin saaneille:) Tykkään ostella vaatteita sun muuta, mutta masukin takia alkoi epätoivo iskeä enkä meinannut mitään hyvän näköistä löytää. Vilasta viimein löysin pitsistä ja simppeliä sai kelvata äkkiä kassalle ja ulos kaupasta, ennen kuin kadun ostosta..


Ihastuin muutamapäivä sitten tuohon raidalliseen ostamaani punaiseen joululliseen paitaan. En ole punaisen värin ystävä, mutta tuo oli kyllä mukava ostos ja ei koko punainen. Päällä erittäin mukava
Cubus 19,95€ 
Kun on aika tankata valitsen aina robertsin! Kesäaikaan ottaisin icelatten,joka on aivan super hyvää! Mutta nyt on kylmäkausi joten juomatkin vaihtuvat lämpimää mm Mangnum Latte ja cacao with cream omnomm.

Vielä jaksaa pikkuinen pitää itseään suojissa. Ei tehoa hikitreenit,siivoaminen tai saunominen. Kyllä mä vielä maltan odottaa(en) toivottavasti myös sukulaiset ja ystävätkin.

1 kommentti :

  1. Anonyymi12/06/2013

    Kivan näköinen tuo punainen paita.Pakko kai itsekkin käydä testaamassa !:)

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin