maanantai 2. joulukuuta 2013

RV 40..Baby- Tuu Jo!

Tänään olisi sitten se LA ,eikä tietoakaan babyn aikataulusta. Lääkäri kyllä tutki tänään ja sanoi että auki olisi mutta ei voi sanoa milloin tulisi,huomenna vaiko vasta viikonpäästä..
Sukulaiset ja ystävät innoissaan kyselleet koko viikonlopun ajan ''joko tulee? '' Niin tulisipa, tää tuleva mamma on malttamaton! Pitää vain päiväpäivältä edetä rauhassa ja ei perua mitään menoja, en ajatellut viettää aikaani neljän seinän sisällä odotellen ja ystävät ravaavat katselemassa. Joten normaali arki rytmitys ja enemmän lenkkeilyä ja sanunomista.

Mummo,mummi,mamma (äitini) oli käynyt shop shop babylle synnäriltä tulo vaatteet. Olin jo itsekkin ostanut sairaalasta tulovaatteet mutta eihän äidin kanssa voi vääntää kättä kumman hankkimat vaatteet päälle laittaa. Ja onhan tuo minulle suuri asia,että äitini meni ja osti lapselle spessuu:)
Baby sai lisää spessu lahjoja!  Tanja oli sitten mennyt omavaltaisesti ostamaan pientä spesiaalia mm. Pinksut pikku popot ja hiuspannat :) Me like

purr saa kyllä enemmän rueta päälle laittamaan ! tuo pikku pakkanen ja viima tekevät ilmasta todella kylmän,joten pipo ja hanska ostoksille!:)









21 kommenttia :

  1. Anonyymi12/02/2013

    Niin Ihania vaatteita!! En kestä,kohta iskee 100 varma vauvakuume :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12/03/2013

    Oon nähny melkeinpä kaikki noista vaatteista jonkun toisen blogissa, aikamoista sattumaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä yhteensattuma! Ja Eihän samoja ostoksia voi välttäö jonkin toisen kanssa :)

      Poista
    2. Anonyymi12/03/2013

      Taidatkin aavistella mistä puhun, tai kenen blogista ;)

      Poista
    3. Itseasiassa en tiedä kenen blogia tarkoitat

      Poista
    4. Anonyymi12/03/2013

      kuolen huutonauruun... mitä helvetin väliä nyt sillä on onko samoja vaatteita jonkun toisessa blogissa vai ei :DD onko tällä kyseisellä ihmisellä tarve olla ainoa ihminen tässä maailmassa joka omistaa kyseisiä vaatteita?? grhööömm!

      Poista
    5. Anonyymi12/03/2013

      ja ainiiiin voisitko ystävällisesti vinkata missä se maailmanomistajan blogi sijaitsee nii pääsen katselemaan niitä samanlaisia vaatteita mitä snikkerzzil on ;)

      Poista
    6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    7. Anonyymi12/03/2013

      Vaatteet monikossa samoja, jutut samoja ja kun kuvatkin on ku kopioita, asia on aivan eri kuin ostaa yksi vaatekappale joka on sama kuin jollakin toisella.. :)

      Poista
    8. No ystävähyvä kerrotko tämän kyseisen blogin? :)

      Poista
    9. ''Anonyymi3. joulukuuta 2013 12.39
      Vaatteet monikossa samoja, jutut samoja ja kun kuvatkin on ku kopioita, asia on aivan eri kuin ostaa yksi vaatekappale joka on sama kuin jollakin toisella.. :)'' < Totean vain ridiculous. Ostan mitä minä tahdon,vanhempani ostavat mitä tahtovat,ystäväni ostavat mitä tahtovat. Minä rakennan omat juttuni. Eli voisitko ystävällisesti kertoa sen maailman omistajan blogin täälä odottelee moni muukin

      Poista
  3. Aijaa, joku muuki on tehny saman huomion :D

    VastaaPoista
  4. Ole hyvä vain lahjoista! Varsinkin mun antamista! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !muistat sitten ensikerralla tiedustella ettei tule samoja ostettua;)

      Poista
    2. No älä mene omin päin ostelemaan mitään niin ei tuu samoja! ;)

      Poista
  5. Anonyymi12/04/2013

    Taitaa kyseisen henkilön/henkilöiden mielikuvitus olla korkeuksissa, kun kuvittellaan,että matkimisesta kysymys. Jokainen ostaa mitä tahtoo,julkaisee mitä tahtoo ja sitä rataa.. Miljoonia muita blogeja, joissa on samat tavarat ja samantyylisiä asioita kerrottuina ,samalla kuvakulmalla tai kuvaustyylillä.. Mielenkiinnolla odottelen vastausta tuohon kyseiseen maailman omistajan blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joillekkin on vain ongelmana jotkin asiat ja se että kuvitellaan että matkimisesta kysymys. Mutta ne selaiset henkilöt jääköön omaan arvoonsa

      Poista
    2. Anonyymi12/07/2013

      totta, matkimisella ja muuten vain ostelulla on hyvin häilyvä raja :) Mutta jääköön omaan asrvoonsa :)

      Poista
  6. aloin lukee sun blogia alusta saakka ja oikeesti, mua naurattaa ton yhden ihmisen kommentit. ja toisaalta taas kauheen vihaseks pistää ku oot muutenkin saannut aika ikävää kommenttia.. joo omaan arvoonsa tommoset. ihan blogi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvä ,että tykkäät :)
      En jaksakkaan oikein välittää noista negatiivisista anonyymeistä. :D Saan vain välillä ihmetellä kuka kusi heidän aamu muroihinsa !

      Poista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin