maanantai 6. tammikuuta 2014

decisions,decisions...yes I figured.

Ciao 
Niikuin kuvasta huomaa kyseessähän on ristiäiset ja minun aivoni lyövät tyhjää neidin toisesta nimestä,
vieraiden lukumäärästä jne jne. 
Neidin toinen nimi tosiaan on tuottanut vaikeuksia ja olen pääni puhki miettinyt. Tanjakin heitti hanskat tiskiin ,koska minulle ei tunnu kelpaavan mikään :D Jokaiseen Tanjan nimi ehdotukseen sain keksittyä jonkin
syyn miksi se ei käy. 
Toisen nimen pitää kuitenkin rimmata sen ensimmäisen kanssa eikä tulla tökösti jolloin koko kakku romahtaa. Saa siis nähdä mitä keksin. Tyttö vaihtakoon vanhemmalla iällä nimiään, jos äidin valinnat eivät olleet hyvät.

Ristiäisiin liittyen pitää muistaa aivan älyttömästi asioita. Joten classinen rastiruutuun lappunen raapustettu ,rttä mitä on jo hankittu. Onneksi on äiti, joka auttaa hoitamaan järjestelyitä ,kuten kakku ja kukkien tilaus.
Ärsyttävin osio on koko hommassa sukulaisten osoitteiden metsästäminen ja korttien kirjoittaminen.
Helpoin tapa minulle olisi kirjoittaa yksi viesti ja lähettää se koko suvulle. Mutta perinteisellä kirjeposti tyylillä mennään. Onhan kyse ristiäisistä, eikä Birthday party.

Mutta on tässä vielä hieman aikaa ennen h hetkeä, mutta mielummin ajoissa liikkeellä, kun viime tippaan jättämistä.



Tänään meillä oli vierailemassa Cecilian kummitäti ja minun parhain kaverini Kiki. Ihanaa oli vaan olla kotosalla ja rupatella, eikä kaupungin hälinässä. Oli niin ihanaa katsoa vierestä kun kiira lässyttää Cecilialle ja cecilia hymyilee tai naurahtaa takaisin päin! Hieman sai kyllä kiira ihmetteleviäkin kasvoja. Kun tuli neidin päiksy aika menimme sitten käymään lenkillä kolmisin.
Kiira toi myös tytölle tuomisia nimittäin villa töppöset ja lapaset. Aivan ihanat!


                     
Kaikista ihanin lahja kiiralta oli kuitenkin valokuva meistä! Oh my gosh miten paljon ollaan kasvettu tuosta. Tuohon kuvaan liittyy niin paljon hyvää! Mitä tekisinkään ilman tuota naista,joka on ollut tukenani hyvinä ja huonoina päivinä. Vaikka meidän väliimme on aina joku shitti sontiainen tullut, emme anna sen kaataa ja pilata kaikkea vaikka muutaman päivän mykkäkoulu tai jopa 2 viikon kestävä. Mutta onneksi minulla on tuo Blondi tukenani ja minä hänen.



ja taas kerran pyykätty,siivotta jne.. Päivä siis pulkassa
jos vielä emmentaali ja nukkumaan Cecilian viereen
mamma kuittaa

2 kommenttia :

  1. Toivottavasti saat toisen nimen ajoissa mietittyä, jota suuresti epäilen.. :D eivaiskaa!

    VastaaPoista
  2. Nii. Mul on jo kaks vaihtoehtoa,mutta pitää punniskella kumpi olisi parempi:)

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin