perjantai 3. tammikuuta 2014

Today me and Cecilia....











Tänään olemme reissaneet pitkän matkan Cecilian kanssa! Nimittäin kävimme Espoossa moikkaamassa Enoani ja hänen vaimoaan. Aamulla heräsin laittamaan kamoja kasaan ja laitoin itseni lähtövalmiiksi. Annoin tytön nukkua rauhassa ja odotin hänen heräämistään ,jolloin saa hetken napittaa jonka jälkeen saisin hänet syötettyä, päälle ja autoon. Matka meni hyvin! Cecilia nukkui koko automatkan(meno ja paluu matkan), josta olin niin helpottunut. Motarilla ei todellakaan pysähdytä kesken ajon. Ainahan on levähdys paikkoja jonne voi pysähtyä mutta onneksi niitä ei siis tarvittu.

Oli ihanaa rupatella Annen ( enoni vaimo) kanssa pitkästä aikaa ! Viimeksi olimme nähneet talkoo merkeissä mökillä, jolloin Cecilia asusteli vielä masunpuolella.
Cecilia pääsi lutuutettavaksi ja pusuteltavaksi! On ihanaa seurata vierestä kun joku lutuuttaa tuota mahtavaa tyttöäni. Neiti sai lahjaksi lisää vaatteita nyt jo kaapit pullollaan 56-80 cm asti. No ikinä ei voi olla vaatteita liikaa
Sain mukaani vihdoin ja viimein osan, jota olin kaipaillut vaunuihin. Nyt pääsen vihdoin ja viimein tytön kanssa kunnolla ulkoilemaan. Tähän asti olemme ulkoilleet sporttisimmilla vaunuilla, jotka ovat kesää varten tarkoitettu.

Kävimme myös pyörähtämässä Ikassa, joka kuhisi taas kerran ihmisistä. Ihmiset kyllä väistivät yllättävän hyvin ,kun liikuin vaunujen kanssa. Ihmisiä tuli kurkkimaan vaunuihin kun neiti nukkui tyytyväisin mielin. Minulla alkoi tulla kyllä epätoivo ,koska metsästin Tanjalle aitoa lampaan taljaa ja en millään meinannut löytää. Olin Blondina kävellyt matto osaston ohi ja en sitten ollut asiaa tajunnut. Onneksi sitten löysin auttavan ihmisen, joka kehotti kääntymään ympäri.
Omaan haaviini sain kerätty verhot, kynttilöitä ja pelin.


Finaly olen palannut omaan luukkuun
Verhot laitettuna, siivottu, Cecilia kylvetetty ja laitettu yö unille! Nyt tämä mami ottaa rennosti ja katsoo muutaman jakson vampire diariessia


Huomenna kaupunki reissaamista with Tanja !
Ciao!







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin