maanantai 31. maaliskuuta 2014











 Nyt hieman hengähtämässä vanhempieni luona, jolloin saan enemmän omaa aikaa ja keskitettyä kuntoiluun. Aamusta hölkkä/kävely lenkille, jonka jälkeen vielä treeniä sisätiloissa. Tavotteeseen on vielä pikkuinen matka, mutta täl vauhil hyvä tulee! Ruoka ympyrä täyttyy raejuustolla,puurolla,kanalla ja kaikella muulla mahollisella ns terveellisellä foodilla. Onneks oon äidin ''valvovan' silmän alla , että söisin säännöllisin väliajoin. En mä osaa syyä 5-6x päivässä, kun oon tottunut syömään sen yhen aterian ja thats it, mut äiti on suurin piirtein kello kaulassa huutamassa ruokatahtia. Annokset joita syön on erittäin pieniä! tosi kova nälkä jää niideen jälkeen , mut helpotaahan se.
Charlotta on ihan inton täälä! Päivät ollaan kahestaan ja kun koululaiset tulee kouluista niin suurinpiirtein tappelevat vahtivuoroista. Hyvä, että intoa riittää!
Love

4 kommenttia :

  1. Anonyymi4/01/2014

    Wow oot uskomattoman hyvän näkönen! Mulki oli takkuilua ruokavalion suhteen en osannut syödä päivän aikana useampaa pientä ateriaa! kurjinta on se kun niiden annosten jälkeen vatsa huutaa ruokaa, mut pakko oli sinnitellä! Onneks helpotti parinviikon jälkeen,tsemppii!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti lähtisnopeesti toi halu syödä enemmän ku mitä pitäs.ppakko vaan pitää ittensä kurissa

      Poista
  2. Anonyymi4/01/2014

    Eikai sullekkin iske joku "fit" buumi,ku nykyään kaikilla on ?
    -Mira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En aijo fittaa itteeni törky kuntoon. Ainoastaan haluan eroon raskauden jälkeisestä pömpästä vatsanseudulla ja siinä samalla jalka rääkit!

      Poista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin