perjantai 14. maaliskuuta 2014

Viikko katsaus







On täälä kyllä nautittu tästä hyvästä keväisestä säästä ! 8) On päässyt pitkille vaunulenkeille ja nauttinut auringosta oikeen urakalla. Eilinen päivä oli kyllä sään puolesta nappi! Ei tuullut juuri lainkaan ja aurinko porotti. Inhottaa, kun alkaa kylmenemään ja mitä sää oli lupaillut jopa 15cm lunta! No thanks! toivottavasti sulaisi nopeasti pois. Odotan, että pääsee kunnolla nauttimaan keväisestä säästä meinaan se tarkoittaa minun kohdallani ankaria juoksulenkkejä. Tavoitteita on oltava ja tietyn kilometrimäärän pistänyt tavoitteeksi. Syksyllä sitten katson tuloksia. Keäsllä en nimittäin pakene salille vaan teen ulkoilmassa kaiken tarvittavan.
Olen katsellut juoksukenkiä itselleni ja nyt ajattelin pistää hyviin kenkiin rahaa.. Onhan ne oltava hyvät ja kestävät.

Tällä viikolla myös,Janina on viihtynyt minun luonani ja olemme tiuhaan tahtiin tavanneet toisiamme. Hän on se, joka raahautuu tänne päin, mutta kyllä minäkin vielä heidän kotinurkissaan tulen käymään monesti.
Janina ja minä ollaan niin saman laisia persoonia. Ajattelun tiimoilta yms.. Ei paljoakaan hetkauteta itseämme toisten mollauksille ja kateudelle vaan jätämme omaan arvoon sellaiset.
Muistelimme niitä hehkeitä 14 vuoden ikää, jolloin olimme tiiviisti tekemisissä. Oli hyviä hetkiä ja huonoja. Tuntuu,että enemmän oli niitä huonoja. Meidän kahden tempperamenttisyys, kun kohtaa niin on tuli irti. Mutta nyt niille asioille on hyvä nauraa, koska emme ole enään teinejä niin kuin silloin. Olemme kasvaneet siitä.
Janinan miesystävä on aivan rakastunut Charlottaan , härregyyd :D Charlotta viihtyy todella hyvin P:n sylissä, mutta sitten kun pitäisi janinan sylittelyä kokeilla niin hetkisen neiti siinä viihtyy kunnes ei kelpaakkaan. Cn mielestä siis miehet+ Äiti on kivoja. Tai sitten naispuolinen henkilö ottaa väärään aikaan Charlotan syliin, jolloin alkaa itkupotkarit.

Tällä viikolla kävi myös luonani perhetyöntekijä. Suunnitelmana on, että täälä käy henkilö hoitamassa Charlottaa kerran viikossa max 3h, jolloin minä saan käyttää ajan miten tahdon. Pakkohan minun on käyttää tuo,tarjous hyväkseni koska en muuten vapaa aikaa saisi ja en ihan heti ole ystävillleni antamassa, vaikka tiedänkin että he osaavat(sry nyt vaan :D) . Oma aika tekee hyvää! Shoppailu,kavereiden näkeminen,syömässä,salilla käynti ilman lasta.
Mutta onneksi tuo kolmisen tuntia ei ole ikuisuus, koska en vain vielä osaa jättää Charlottaa.

Mutta tää mama painuu nyt pehkuihin. Huomenna pitäisi ajoissa herätä ja kiiruhtaa siskon asioille. Ciao! :)

2 kommenttia :

  1. Anonyymi3/14/2014

    Oon nyt pitemmän aikaa jo seuraillu sun blogia, onko bloggaaminen sulle ihan luontevaa, tuntuu vain että olisi jotenkin väkinäistä.? if u wanna be a blogger u gotta work bicth ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sometimes, mutta eihän kaiken tarvitse mennä aina tietyn kaavan mukaan. Jokainen tekee niin kuin parhaaksi bloggaamisen kokee. Eihän kaikki voi loistaa samoilla osa alueilla :)

      Poista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin