torstai 24. huhtikuuta 2014



Tuli sitten ostettua neidille kesävaatteita ja ihania semmoisia! Pidän itse valkoisesta ja sinisestä ja se myös näkyy Charlotan vaatetuksessa. Hieman merimies kuosia. Itse en ole vielä panostanut omaan vaatekaapin sisältöön, mutta sekin pitäisi päivittää, kesäaikaan. Olen erittäin tarkka mitä päälleni pistän, sanoisinko että hieman nirso, joidenkin suhteen. Kaupat ovat täynnä vaatteita ja itse en meinaa löytää itselleni mitään hyvän näköistä ja väriltään oikeaa. Jos löydän jonkun kivan paidan se onkin sitten väärän värinen.

Ensikuun puolella pitäisi alkaa hankkimaan kaiken näköistä, kuten summer sound liput. Ajattelimme Tanjan kanssa lähteä sinne, kuuntelemaan hyvää musiikkia, hyvässä seurassa. Mä en ole ollut missään muualla festareilla kun summer up:issa ja ei kyllä enään kiinnostakkaan ne, koska sielä aina sattuu ja tapahtuu kaiken näköistä ei silmille sopivaa materiaalia :D Odotan kyllä innolla summereihin pääsyä!



Viikonloppuna ja viikolla on ollut aivan mahtavat kelit ja on saanut nautiskella auringon alla. Aurinko pistää pään ihan ''sekaisin'' ja saa hirveesti energiaa ja vauhtia päivään. Herään oikeen mielellään aamu aurinkoon ja lähden lenkille oikein inniólla.
 Viikonloppuna Oltiin Charlotan kanssa ensimmäistä kertaa viettämässä aikaa leikkipuistossa. Neiti tykkäsi ja naureskeli.Keinuminen oli jotakin ihanaa neidin mielestä! Naurua,naurua ja naurua. Viikonloppuna suuntaamme Charlotan kanssa maalle moikkaamaan pappaa ja muita. Mummo ei valitettavasti ole paikalla, koska ''karkasi'' Espanjan auringon alle.




1 kommentti :

  1. Anonyymi7/21/2014

    Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin