perjantai 16. toukokuuta 2014

 Eilen oli touhu täyteinen päivä. Aamulla saanut herätä todella aikaisin aamusta,ette kerkesimme charlotan kanssa bussiin ja määränpäänä kaupunki. Olimme sopineet Jeren kanssa,että hän on Charlotan kanssa kaupungissa ja minä haen auton yksikseni nastolasta. Kamat kasaan ja menoks ! Autossa istuminen kauniina päivänä ei ole suurta herkkua, mutta joskus kauempana asuvia ihmisiäkin on käytävä tapaamassa.

Menimme siis kolmisteen Heinolaan tapaamaan Jeren mummoa. Olin hieman jännittynyt ensitapaamisesta,mutta vastaan tuli  Aivan ihana pullantuoksuinen mummo! Ihana höösääjä, joka meinasi Charlotankin napata mukaansa.  Tuli kyllä pullaa syötyä muutama liikaa, koska eihän niistä herkuista voi ikinä kieltäytyä ja meitä varten oli leiponut.



Heinolan suunnalla oli aivan mahtava keli ! Olisimme voineet jäädä pidemmäksi aikaa, mutta oli vielä sovittuja tapaamisia. Innolla odotan, että pääsen tuonne uudestaan.

Jere  & Charlotta <3

Heinolasta lähdimme suuntaamaan kohti Nastolaan, jossa kävimme katsomassa suloista pikku babyliiniä.
Vastasyntyneet ovat niin ihania, kun vain tuhisevat ja niistä lähtee se ominas tuoksunsa.  Hieman itselle on nousut vauva kuumeilua, mutta näin alkuun tuo yksi touhutäti riittää <3

Mommys Girl


Illasta suuntasimme kohti Lahtea. Olimme koko päivän vain syöneet makeaa vatsan täydeltä , mutta ruokailu oli puuttunut kokonaan. Päätimme siis yhdessä kahdesta vaihtoehdosta, minne menisimme syömään. Mamma mariaan päädyimme! Emme menneet sisään syömään, koska oviaukko on liian pieni Charlotan maastureille, joten jäimme nauttimaan syönnistä ja auringosta ulkopuolelle.
Olin aivan poikki päivästä ja olin onnellinen kun pääsin kotiin ja melkein suoraan sänkyyn.

1 kommentti :

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin