tiistai 7. lokakuuta 2014

Taiteilijan alku!


Viikolla hain neidille vihdoin sormivärejä ja paperia kaupasta (tässä tapauksessa A4 taulu) . Projekti sormiväreillä maalaamista.
Lauantaina päätin sitten antaa neidin sotkea urakalla. Valkoinen nukkamatto pois lattialta,  lattialle vuorattiin hieman jätesäkin voimalla alustaa, ettei laminaattia aivan täyteen sotketa.

Charlotta pyöritteli hetken aikaa käsiänsä eri väri purkeissa jonka jälkeen läiski maalia kohti taulua. Väriä saatiin tauluun ja hienoja luomuksia saatiin aikaan.
Neiti nautti hetken maalien parissa ,jonka jälkeen tepasteli äidin luokse ja päätti maalata äidin vaatteita ja tukkaa.
Onneksi maalit olivat vesiliukoisia ja lähti pesussa hyvin.

Lopputuloksena:
Laminaattilattian kuuraaminen
Jälkien siivoaminen
Neiti suihkuun
Ja vaatteet pesuun.
Onnistunut maalaus sessio !


5 kommenttia :

  1. Anonyymi10/07/2014

    Suloinen!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10/08/2014

    Joko lapsesi sormet on kuin aikusella tai olet itse maalannut loppuun 😉😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ano, kun on murheesi niin suuri. Jos äiti ja tytär pitää hauskaa maalaillen,ja tehden omat maalaukset. I be watching you; )

      Poista
  3. Anonyymi10/11/2014

    Väärin murheeni ei ole suuri mutta minun mielestä on väärin valehdella blogissa. Ketä kiinnostaa lukea jos noin 80% on pelkkää satuilua ja keksittyä ? Teeppä kuule postaus jossa kerrot REHELLISESTI itsestäsi virheistäsi ja pyydä jotain kaveri kertomaan myös... Kun lapsesi kasvaa ja kehittyy muista että lapsen suusta se totuus tulee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka ihanasti keskityt blogiini. Miksi satuilisin ja keksisin asioita. Charlotta on aito, minä olen aito asiat jota kirjoitan ovat aitoja. Et varmastikkaan ole elämässäni, ENÄÄN joten keskity omaasi xoxo

      Poista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin