sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kuulumisia kiteytettynä!






Ciao! 
En ole taaskaan päässyt päivittelemään tänne ajankohtaisia arjen askareitamme tai uutuuksia,mutta näin viiveellä pääsen tekemään paljon postauksia tapahtuneista asioista. Joten ei kaikkea kerralla, vaan säästellen myöhemmäksi. 

Miellä Tammikuu on mennyt todella nopeasti ja nyt ollaankin jo Helmikuun puolella. Mihin tämä aika menee, kun päivät menevät äkkiä ohi.
Ollaan paljon ulkoiltu, oltu ostoksilla ja vietetty aikaa perheen kesken.



Meidän perheen suunnitelmat meni  sisustuksen osalta kaikki uusiksi joten jätimme tämän kuun osalta Ikeaan menemisen välistä, koska taloudellinen tilanne ei anna myötä.
Päädyttiin kompromissiin Villen kanssa , että menisimme poppoolla Helmikuun puolella suorittamaan kaluste ostokset ,jolloin saisimme varattua isomman rahasumman, koska aina Ikeasta sattuu tulemaan jotakin ylimääräistä mukaan.
Olisin jo kovasti halunnut sinne mennä, koska Charlotan huone ammottaa tyhjyyttä. Hänellä on huoneessaan verhot, matto,sänky ja leluille oma säilytys tila, mutta lisää säilytys tilaa kaivattaisiin, koska äiti joutuu moneen otteeseen siivoamaan ei säilytys tilaan mahtuvat tavarat nurkkaan paikoilleen. 
Olen kuitenkin jo jotakin sisustuksen eteen saanut tehtyä kuten,tilattua Charlotan huoneeseen sisustustarrat, jotka toivottavasti saadaan pysymään siinä seinällä ilman kupruilua tai tippumisen varaaa, mutta eikös niihinkin ole niitä kikka kakkosia keksitty'' kuinka saadaan sisustus tarrat pysymään seinällä'' Odotan yhteistyötä, miehen kanssa tässä, koska voihan se olla todella haastavaa laittaa pala palalta isoa puuta seinälle, jossa on paljon yksityiskohtia.
Mulla on paljon ideoita neidin tulevan huonees sisustuksesta, ja kaikki hankinnat on laskettu ja listattu mitä tulemme ostamaan tytön huoneeseen.
ensimmäisenä kuitenkin pitäisi hankkia maalipurkki, että saisin helmehtävän vaaleanpunaisella päätyseinän maalattua.





Villelle olen paljon sisustuksesta puhunut, mutta hänellä ei ole oikeastaan mielipidettä tälläisiin asioihin vaan antaa minun toteuttaa koko homman. Villeä askarruttaa nyt hänen isoin projekstinsa työ tilan toteuttaminen, joka on meidän jokapäiväinen keskustelun aihe. 
Monesti kuulen ne sanat ''jos vaikka niin ja näin '' ''tai jos mä vielä tekisin senkin siihen'' .. Pääsen helpommalla kun vain vähän nyökytän ja hymyilen. Meidän perheen taivaanrannan maalari. Mutta antaa hänen totuttaa unelmiansa, ja rakkauttaan työtänsä kohtaan. 

Viikko sitten laitoin hakemuksen vetämään Charlotan hoidon suhteen. Haluaisin Charlotalle hoitopaikan, jossa voi leikkiä ikäistensä kanssa, jolloin saa vuorovaikutusta, oman ikäisiltään, eikä tarvitse katsoa äidin ja ville spedeilyä vuorokauden ympäri.
Ajattellin Charlotan hoitoa lähinnä kaksi kertaa viikossa, jolloin itse voisin lusia ne päivät salin puolella ja hoitaa kesken eräisiä asioita.



Paljon olisikerrottavaa Mutta kiteytän kaiken nyt pieneen pakettiin, mutta pääsen kertomaan vielä lisää
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :) 




14 kommenttia :

  1. Anonyymi2/01/2015

    Lahessa on kova pula muutenkin hoitajista ja sitten sinä yrität viedä hoitopaikan tarvitsevilta paikan jotta voit käydä salilla??? Mene äiti lapsi kerhoihin sieltä varmasti löytyy ikäistä seuraa niin sulle kun lapsemme?? Millä edes työtön maksaa hoitokulut sossun luukulta meinaat varmaa sen summan kinuta

    VastaaPoista
  2. Takerruit ensimmäiseen sanaan "sali" , kyllä äitinä joka on 24 tuntia lapsensa kanssa voi varmasti jo viedä 1 vuotiaan lapsensa hoitoon vain koska ajattelee oman lapsensa etua olla ikäistensä seurassa. Miksi minä äitinä en voisi tehdä ratkaisuja lapsensa parhaaksi ja oman hyvin voinnin mukaisesti. Onhan lapseni kuitenkin oikeutettu samoihin palveluihin kuin kaikki muutkin(vanhemmat jotka käyvät työssä) lapset vai tekeekö se minusta jotenkin hirveän ihmisen kun olen työtön ja tulen hakemaan sossulta tukea lapseni hoitoon.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi2/02/2015

    Meillä mies ja minä olemme työttömiä ja jokaisen lapsen kulut maksavat sossu, hoitoja myöten!
    Ensimmäiselle anolle terveiset: D: D
    -Mira

    VastaaPoista
  4. Anonyymi2/02/2015

    Et vastannut kerho juttuun..olet joskus täällä puhunut vahvasta tukiverkosta voihan joku varmaa sen ajan lastasi vahtia että voit käydä salilla tms. Tietyssä määrin tekee, ihmiset jotka käyvät töissä maksavat veroja~ plus hoitomaksut sinä elät verorahoilla ja maksatat hoidot niillä etkö tunne pistoa sydämessä? Kannattaa varmaa mennä sinunkin kouluun sivistämään itseäsi tai etsiä äiti kavereita :) ja onhan sulla Ville joka varmaa on iso apu charlotan hoidossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Ville on erittäin isona apuna arjen pyörityksessä ja Ville hoitaa Charlottaa, kun olen käymässä asioillani.
      Miksi tuntisin piston sydämmessäni, koska yhtä lailla syyllistät muitakin äitejä jotka elävä vero rahoilla jne. Kyllä jossakin vaiheessa minäkin olen veron maksaja ja joku toinen ihminen on samanlaisessa tilanteessa kuin minäkin , menenkö silloin syyllistämään ? En, koska jokainen tekee omat ratkaisunsa elämänsä suhteen.
      Kyllä minulla on myös tukiverkkoa,mutta ei heilläkään ole aina aikaa, koska ovat työssä tai koulussa käyviä ihmisiä.
      Suoraan sanottuna minua ei kiinnosta Lahden ''mama kerhot'' koska lahdessa piirit ovat pienet. Hyvin pitkälti se painottuu äitien arviointiin.

      Poista
    2. Anonyymi2/02/2015

      Aika karua jos koet että kerhot on äitien arviointia :o. Hae Facebookin kautta Lahden alueen äidit ryhmästä seuraa siellä näkee usein sellaisia ilmoituksia! Eiköhän sieltä löydy myös hoidon ohelle puuhaa! Oletko miettinyt mihin haet yhteishaussa? ~Milla

      Poista
    3. Anonyymi2/02/2015

      Jos ajattelet lapsesi parasta menet "mama kerhoihin " nielet ylpeyden koska jos koet olevasi paras äiti lapsellesi et anna muiden mielipiteiden vaikuttaa? C'moon lapsi ennen kaikkea!

      Poista
    4. Olet oikea lietsoja ja oman omatuntosi pökittäjä, luoja mistä näitä ihmisiä löytyy: D
      "jos ajattelet lapsesi parasta" tajuatko itsekkään mistä puhut? Et ilmeisesti. Minä päätän lapseni hoidoista, seurastani thats it: )

      Poista
  5. Anonyymi2/02/2015

    Olitko jossain vaiheessa Villen kanssa tauolla~erossa kun näin hänet toisen naisen kanssa melko läheisissä tunnelmissa? Uusi tatuointi on hieno! Olet siis joskus harrastanut balettia? Aiotko viedä Charlottaa joskus satubalettiin tms: ) ~Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä aikavälissä olisit nähnyt villen toisen naisen seurassa :D ?
      Olemmehan villen kanssa olleet ennen yhteen paluutamme melkein vuoden erossa, kunnes taas palasimme yhteen.
      Kyllä, olen harrastanut balettia nuorempana tyttönä ja olen myös suunnitellut vieväni Cahrlotan balettia kokeilemaan, jos hän vaikka viihtyisi :)

      Poista
  6. Anonyymi2/02/2015

    Tässä vuoden vaihteessa näin Villen sellaisen kirkkaan punatukkaisen naisen kanssa eräällä "ystävällä" (jos ymmärrät mitä tarkoitan) mies ei taida olla puhtain pulmunen millään tavalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ekaksi puhuit parista viikosta sen jälkeen vuoden vaihteessa hmm.. kai anolla on selkärankaa laittaa nimellä viestiä koska hyvin hyvin hämmästyneitä olemme molemmat:D

      Poista
  7. Anonyymi2/02/2015

    Huutonaurua:D mistä näitä sekopää anoja löytyy xD

    VastaaPoista
  8. Anonyymi2/02/2015

    Charlotta on niin kaunis lapsi! 😍😍

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin