sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Siivoilua ja Lettukestejä


Sunnuntai päivät meillä yleensä vietetään Chillisti , ei väliä miltä se koti just silloin näyttää , mut vähän pinta siivoilua.
Tänään kuitenkin oli must to do listalla siivoaminen, koska muutaman päivän siivous on jäänyt meiltä. Pyykkikori pursuaa likaisista vaatteista, pölyä, rojuja sielä sun täällä.







Kotityöt on yleensä ne mun juttu ja Villen homma on - mitä nyt ikinä tekeekään..
Välillä saan oikeen kunnolla olla Patistamassa, että menis tekemään oman osuutensa kotitöistä, mutta meillä kun ei nykyisin tunneta sanaa "oma-aloitteisuus" .

Hoidan ruuat, siivoamisen, parvekkeen siivoamisen ja Charlotan paimentamisen siinä ohella. Huh, mikä kiire juosta joka paikkaan!
Charlotasta on tullut reipas siivous apuri, vaikka se jääkin vielä siihen vaiheeseen, että äiti kerää perässä. Imuria heiluttaa, mopilla vetelee, vesiämpäriä läiskyttelee.
Pyykkienkin osalta Charlotta vain vetää puhtaat pyykit ulos koneesta lattialle, ja äiti kiittää ja kumartaa. Innokas tyttö touhuamaan, mutta vielä on oppimista.

 
 
 
 

Siivoilun jälkeen Charlotta lähti päiksyille ja minä päätin ottaa hetken x asennossa. Se x asento jäi vain hetkeen, koska nyt on alkanut tekemään ihme himoja mieli.. Joten ehdotin villelle, että tehtäisiin lettuja. Lähdin kauppaan hakemaan meille aineksia, koska letut eivät ole mitään ilman hilloa!
Ville otti keittiön haltuunsa ja alkoi tekemään lettuja.  Finaly something!
Tää oli Charlotan ensimmäinen kerta kun saa syödä lettuja!
Mutta ei se lettu itsessään kiinnostanut , ainoastaan se hillo, jota sai letunpäälle.

Todella nopeasti tämäkin päivä on taas hujahtanut ohi, ajan kulkua ei edes huomaa.


2 kommenttia :

  1. Anonyymi5/24/2015

    Ihania kuulumisia, harmi että miehesi ei kanna kortea kekoon ja voin omakohtaisista kokemuksista sanoa että pistää kyllä vihaksi... mielihaluihin kysymys ollaanko sitä kenties pieniin päin ja päästäänkö pian ihastelemaan raskauden tuomaa hehkua <3 love Veera

    VastaaPoista
  2. Anonyymi5/24/2015

    Ja jatkan vielä kommenttiani, löysin hiljain blogisi itsellä la 8.8 ja lupakseksi annettiin tyttö joten on kiva katsoa sinun tytön aiempia kuulumisia sekä kauniita kuvia! T.aiempi anonyymi Veera

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin