maanantai 14. marraskuuta 2016

My Name Is Mason




En ole vielä päässyt esittelemään tämän talon  pikkuprinssiä , joka on aivan ilmetty isänsä , joka minua huvittaa hyvällä tavalla päivästä toiseen. 
Paljon hän myös muistuttaa siskoaan Charlottaa luonteeltaan ja hieman näöllisesti vauva ajoilta.

Meillä asustelee Rauhallinen ja välillä erittäin dramaattinen pieni poika nimeltänsä Mason Benjamin. Meillä lempinimeltään meissi. 
Mason on siis verrattavissa Siskoonsa Charlottaan, joka oli kanssa vauva ikänsä erittäin tyytyväinen vauva. Siis todella helppo , joka on todellista plussaa.
Tämä rauhallisuus vaikuttaa minuunkin todella pitkälti , koska saan omaa aikaa ja nukutuksi yöt , joka on avain mun jaksamiselle. 

Aika on vierähtänyt hurjaa vauhtia , koska hän täytti juuri neljä kuukautta. Meillä on aloitettu siis kiinteiden ruokien syöminen.
Ne mielenkiintoiset ilmeet , kun on saanut uudennlaisia makuja suuhunsa.

Charlotan aikana en paljoakaan tehnyt itse ruokia "tuoreista" raaka aineksista, vaan ostin suoraan pilttejä kaupasta ja syötin siitä. 
Nyt taas oon innostunut tekemään ruuat itse , koska sehän nyt on fakta ,että säästän siinä rahallisesti ja saan isompia satseja tehtyä.
Toiseksi , tällä hetkellä meillä menee vain ja ainoastaan korvikemaitoa  , en siis enään imetä lainkaan , kkoska maitotuotanto vain lakkasi. Itseäni tämä hieman harmittaa , mutta asialle en vain mahda mitään. Joten en siis halua nannien lisäksi syöttää valmiita purkkiruokia vaan tehdä jotakin tuoreempaa.



Mason kasvaa tasaisesti. Ainut on että pituus tulee vähän jäljessä , mutta kuulema aivan normaalia. Eipä tässä vanhemmatkaan mitään kovinkaan pitkiä olla, että tervetuloa yksi paatintappi lisää perheeseen.
Mason on kova poika naureskelemaan ja juttelemaan. Kaiken lisäksi kova kiljumaan, joka on niin huvittavan kuuloista. 
Masonin isä jo kovasti odottaa , että herra alkaa liikkumaan niin pääsee enemmän touhuamaan varsinkin, kun ikää tulee lisää niin alkaa kaiken maailman isä poika projektit. 


Meillä arki siis tuoksuu kakkavaipoille, buglulle ja siihen päälle vielä yksi uhmaiästä kärsivä pikkuteini. Mutta on ihanin isosisko pikkuveljelleen. 
Eli meillä menee hyvin. 

P.s mulle saa tulka rohkeasti ehdottamaan aiheita mistä haluaisitte minun kirjoittavan. 






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin