torstai 21. marraskuuta 2013

Let It Snow, Let It Snow,Let It Snow- Hopefully








Valmistautumista Joululeipomusten kera. Muutaman tunnin  olen väsäillyt leipomuksia välillä nostanut jalat kohti kattoa ja odottanut että leipomukset paistuvat uunissa. Mikään leivoksista ei palanut,joka on kyllä hyvä juttu nyt muistin tarkkailla kelloa. Kokeilin Jouluista maustekakkua joka maistuu niin jouluiselle,todella hyvää! Kaikki leipomukset menevät viikonloppuna pikkuveljeni esikoulun Joulumyyjäisiin. Keräävät rahaa lasten toimintaan :)

Odotan kyllä jo Joulua ja lunta innolla. Tänään hieman tulikin taivaalta lunta,mutta nopeasti päätti sulaa ja muuttua sadekeliksi. Jos sitten viikonloppuna jäisi lumi maahan ja pientä pakkasta sitä pitelemään. Eniten joulussa kuitenkin odotan pikkuisen näkemistä, onhan tuo minulle paras joululahja saada pikkuinen tuhisia syliin :) <3 Joulu tulee kyllä olemaan yhtä kiirettä!! mahtuuhan meidän jouluumme kaiken näköistä puuhaa. Babyn saanti maailmaan, lakkiaisia,joulu,isän syntymäpäivät ja rakkaan isoveljeni syntymäpäivät eli aikamoista puuhaa taas tulossa. Meidän perheessämme vietetään aina isoja jouluja, koska iso perhe. Pöydät aina koreana äidin tekemiä herkkuja ja kattaukset viimeisen päälle. Joulukuusi jonka kyljellä odottaa lahjoja tietenkin perheen pienemmille ja joitakin isommillekkin. Mutta joulua odotellessa.

Viikonloppuna viimeiset tavarat kämpälle niin sitten alkaa minun rauhaisa elo omassa asunnossa.
Ihanuutena myös se,että olen tavannut erittäin ihanan ihmisen, tuntuisi että olemme tunteneet todella pitkään juttua vaan tulee ja tulee :)

4 kommenttia :

  1. Anonyymi11/26/2013

    oletko synnyttämässä kun et ole kirjoittanut?!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole,kovasti jo kyllä odotan pikkuisen saapumista maailmaan :) muuton kanssa ollut niin kädet täynnä,ettei kirjoittamiselle oikeen aikaa ole ollut

      Poista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin