maanantai 18. marraskuuta 2013

Rv 38 ja muutto !!

Ihanaa odottelu palkittu, vihdoinkin avamet käsillä ja muutto käyntiin JES,JES,JES!
Eilen sain sitten viimeisetkin tavarat pakattua kasseihin ja laatikoihin.Kerrankin järjestelmällisesti sain pakattua tavarat omiin laatikoihin. Eihän pelkästään matkaani lähde omat tavarat vaan myös kasapäin vauvan tarvikkeita,joten syytä oli laittaa kaikki järjestelmällisesti.Viimeisenä olisi vuorossa vanhasta kämpästä viimeisten rojujen hakeminen ja avainten jättäminen :)
rv 18 
rv 38
























Katselin kuvia masustani,ja löysin kuvan rv18,ei näy raskaus missään. Masuni alkoi vasta näkymään lähemmäs rv 30 paikkeilla kunnolla. Aikaisemmilla viikoilla se on näyttänyt vain siltä,että muutama pulla tullut syötyä,eli pieni mukava pömppis:) Tuona kesänä söin todella epäterveellisesti ja epäsäännöllisesti. Mäkki mättöä, dekke pizzaa, jugurtti juomia, kokista,karkkia mm lista on pitkä. Myöhemmässä vaiheessa aloin sitten katomaan mitä suuhuni pistin ja olikin paljon freesimpi olo. Mutta silti tähän päivään mennessä raskaus ajalta olen kerännyt yhteensä 4.200kg ylimääräistä. Huomista neuvola käyntiä odotellessa onko lukema mennyt alas- vai ylöspäin. Jojoillen :s
Tuossa olisi sitten tuore kuva masusta tänäpäivänä. Pientä eroa havaittavissa :D
Muuton jälkeen luvassa party partyi. Tuleva kummitäti ehdotti baby partyi,joten niissäkin sitten askartelua,mutta pitäähän viimeisistä viikoista naatiskella, näin minä nautin. Ystävien kanssa olemisesta,itseni hemmottelemisella ja kaikella muulla pienellä.




3 kommenttia :

  1. Anonyymi11/18/2013

    Onko sust oikeesti raskauden myötä noussu paino YLIMÄÄRÄSTÄ? sairasta, aivan älyttömän sairasta, keskimäärin painon pitäisi nousta 12 kiloa joten yksikään kilo ei ole ylimäärästä vaa ehdottomasti alimääräistä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo painon nousu on niin yksilöllistä jokaisella, ei kaikilla vain paino nouse niin kuin muilla.
      Pää asiahan on että vauva kasvaa,saa ravintoa ja voi hyvin.
      Että anteeksi mr or mrs jos ymmärrät tuon ylimääräiset kilot osuuden sairaalla tavalla.

      Poista
  2. Anonyymi11/19/2013

    Ei minulla nousut tuonne keskimääräiseen 12kg!! Olin tyytyväinen ''ylimääräiseen'',muutamaan kiloon ;)

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin