maanantai 27. tammikuuta 2014

The Day Is Over.. Waiting For Tomorrow













                                                               CIAO
Aukaisen silmäni aamulla ja kaseet kohtaavat, neiti tuijottaa minua ja alkaaa hymyilemään! Mikä näky ::)
Siinä hetkestä alkaa neidin tarina talli tuokio ja juttua tulee ja tulee.
Hieman aamu leikittelyä,syöttö ja vaunuihin nukkumaan, jolloin minä pääsin treenaamaan salin puolelle.
Ikinä en ole ollut aamu treenailia, mutta viime aikoina olen aloittanut aikaisin aamusta. Käyttänyt sen hyödyseni, kun neiti nukkuu pitkään vaunuissa. Tänään sain kyl älyttömän hyvän fiiliksen painettua satalasissa,hikihatussa!
Tänään tosiaan olen juossut joka puolella ja tehnyt paljon.
Kävin hakemassa pikkuveljenni esikoulusta ja saavuin juuri oikeaan aikaan ja kuulin kun muut lauloivat onnen toivotuksia hänelle! Veljeni nimittäin täytti 4vuotta. Äkkiä on aika mennyt juurihan hän oli meidän pikku sylivauvamme, mutta ei enään. Lahjaksi hän sai pelicans paidan, johon kaikki pelaajat olivat pistäneet nimiirjoituksensa. Lisäyksenä tietenkin lahjaan piti herralle mennä ostamaan luistimia ja ei ollut mikään helppo reissu.
Saimme pitkään metsästää sopivan kokoisia luistimia, joko oli oikea koko loppunut tai meni pienempään tai isompaan kokoon. Juuri meidän tuuria.
Vaikeintahan tässä oli se, että herralta kun kysyi missä varpaat ovat tai onko sopivan kokoiset niin vastauksesta ei ota selkoa. Mutta oikean kokoiset löytyivät ja poika on tyytyväinen.

Kävimme myös hieman pyörimässä kaupungilla ja löysin tyttäreni vaatekaappiin uusia vaatteita. Olen keskittynyt hankkimaan neidille 70cm-90cm vaatteita. Hyvähän niitä on hankkia ajoissa, eikä isona rysäyksenä, koska silloin se eniten tuntuu kukkaron pohjalla. Rakastuin tuohon minni tunikaan juuri niin kesäinen ja nuo villapaidat. Itselleni ostin taas kerran farkut, kyllä olen tyytyväinen kun kaksi kokoa pienemmät farkut menevät jalkaan. :)

Illasta menin katsomaan kentän reunalle, kun pikkuveljeni luisteli ja teki maaleja kovasti! Ihanaa kun pienet innostuvat niin pienestä ja ovat omia itsejään. Itsekkin voisin huomenna mennä luikkaamaan veljenni seuraksi, jos vain isoveljeni suostuu hokkareitaan lainaamaan.
Neiti kylvetetty ja tyytyväisesti tuhisee vieressäni.
Vielä pitäisi ristiäis kakun koristelu ja ulkonäkö suunnitella, että kakun tekijä saa tiedon suurista suunnitelmastani.
Öitä kaikille :)



2 kommenttia :

  1. Anonyymi1/28/2014

    Mieheni pisti minut ostamaan kahdelle pojallemme luistimia, vaikka näen tuon tehtävän miesten puuuhana.
    Meillä haastavinta oli kun pojat tappelivat koko reissun ajan, ei saanut olla samanlaisia luistimia kun toisella jne..
    Viimeinen kerta kun lähden luistin ostoksille

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllähän tuo kuuluisi ''isä poika'' aikaan. Miellä oli myös kun veljeni fanittaa lätkää niin mailasta lähtien kaikki olisi pitänyt saada, mutta kärsivällisesti yritin sanoa monesti ''ei''..Mutta luistimet on !

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin