tiistai 18. maaliskuuta 2014




                                                                         Ciao
Meille tuli tänään postiin isoläjä valokuvia,jes ! Pääsen täyttämään albumeita,jotka ammottavat vielä tyhjyyttä, mutta nyt viimein sain tehtyä tilauksen ja nyt ne ovat täälä. Valokuvat ovat ihania niitä voi myöhemmin seurailla ja katsoa millaista ennen on ollut ja varsinkin Charlotan kasvun myötä voin avata valokuva albumit ja ihastella pikkuistani. Tilasin myös kuvien lisäksi kaksi isohkoa seinäjulistetta, jotka laitan kehyksiin. Toinen Charlotasta ja toinen missä me molemmat olemme. Saanpahan seinille valokuvia.
MABY FUTURE MODEL ?


Eilen olimme ensimmäistä kertaa uudessa neuvolassa. Charlotan kasvaa ja kehittyy keskikäyrillä kovaa vauhtia. Neuvola täti ei ollut suosikki, mutta muuten oikeen asiallinen ja mukava. Kunhan saadaan neuvolassa käytyä niin kaikki menee hyvin. Charlotta sai 3 rokotetta. 2 pistettävää ja yksi suunkautta annettavaa. Ei ollut mitään ihaninta touhua katsella kun itse neulakammoinen ihminen. Automaattisesti neiti alkoi itkettämään, mutta hienosti siitä selviytyi. Sivuoireitahan niissäkin oli ja neiti oli levoton illasta, joten suppo pyllyyn ja sylittelyä hetken, kunnes nukahti.
''ihana, rauhallinen lapsi! Seuraa ympäristöä
Napakasti ja masullaan kyynärnojassa...'' 
Paino-6215
pituus-62,5
Hattu-40,9


öljyllä sivelty tukka
Janinina ja Pete tuli taas ilostuttamaan päiväämme. Tänään kaikilla meistä oli hieman väsynyt tunnelma tai naamat olivat kiinni puhelimessa.Huonosti nukuttu yö ?  Mutta Charlotan herättyä meno jatkui touhuillen..


3 kommenttia :

  1. Anonyymi3/18/2014

    Miten ihana lapsi & nimi ! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/18/2014

    Kiva liimaletti tuosta öljystä

    VastaaPoista
  3. Anonyymi3/19/2014

    Moikkis! sulla on niin ihana blogi! :) voisitko tehä lapsuudestas postauksen, parhaista lapsuuden ystävistä ja harrastuksista yms? :)

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin