lauantai 1. maaliskuuta 2014

Muutto suoritettu

Ciao
Muutto on nyt tehty, suurin osa tavaroista laitettu paikoilleen ja olemme asettautuneet Charlotan kanssa tänne loistavasti! Torstaina oli muutto ja avukseni sain muutto firman, jotka sitten hoitivat homansa rivakkaan tahtiin. Katselin vain vierestä, kun he nostelevat painavia tavaroita kun höyhentä kämmenellä! Onneksi siis ei tarvinut itse huolehtia, tavaroidenkuljetus puolesta vaan sain avun.
Tanja ja Kalle olivat täälä suunnalla avaamassa muuttomiehille ovia ja katsoivat heidän meinikiänsä. Tanja laittoi minulle viestiä ja kertoi että ei voi käsittää, miksi he eivät voineet laittaa sänkyä paikoilleen vaan piti laittaa kaikki vaan hyrskyn myrskyn ?.. No pää asiahan oli, että tavarat ovat nyt asunnolla ja kaikki suurinpiirtein ehjänä.
Kallelta sain apua Charlotan katsomiseen, koska haluan,että joku seurustelisi sen ajan Cn kanssa kun minä puran tavaroita paikoilleen. Toki myös sain kallelta apua tavaroiden paikoilleen laittamisessa.

Netin maailmaa olen kovasti katsellut ja etsinyt kalusteita! Tummaa pähkinää lähinä etsiskelen, mutta ei siitä tummempaa. Uusi valkoinen nukkamatto olisi kyllä tervetullut, mutta hintoja niillä tuntuu olevan, mutta enköhän minä löydä hyvän hintaisen ja kokoisen.
Eilen Tanja ja kalle tulivat vielä illasta käymään ja rupattelimme niitä näitä. Ajatuksenahan oli, että Tanja katsastaa erään henkilön läpi, joka tuli myöhemmin luokseni. Tuomiota tanjan suusta en ole vielä kuullut, mutta emmeköhän siitä kerkeä tänään juoruilemaan, ellei hän päätä pyöräyttää babyy maailmaan!!
Charlotta jaksaa,ilostuttaa äitiä! Kunnon touhutäti, niin kuin tanjalla on tapana sanoa! Juttua tulee,tulee ja tulee olisi mukava tietää mitä lapsi ajattelee, silloin kun hänelle puhuu tai toistepäin. Cn Tucca on kasvanu paljon. Paksuuntuu kovaa vauhtia! Tucan väri on pikkuhiljaa alkanut vaalenemaan. Saas nähdä saako Äitinsä vaalean tucan vai isänsä maantienharmaan. Vieläkään en näe Charlotassa mitään hänen isäänsä liittyvää ulkonäössä, kaunis lapsi joka tapauksessa! Eilen aloin tutkimaan neidin suuta ja jokin valkoinen terävä sieltä pilkistää vai olenko tulossa sokeaksi? Tanjankin käskin katsomaan ja sielä pilkistää hieman hampulii! Neidille siis ilmeisesti jo  tulossa ensimmäinen hammas, mutta saas nähdä milloin se sieltä alkaa kukkimaan:)

4 kommenttia :

  1. Anonyymi3/01/2014

    Mul on kaksi lasta. Toisella oli yksi hammas suussa kun syntyi ja toinen on 4 kuukautta ja ensimmäinen hammas puhjennut. Minkäs ikäinen Charlotta on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, jo hammas syntyessään :o ! Charlotta on muutamanpäivän päästä 3kk.

      Poista
  2. heh! Nyt on me molemmat muutettu! Hyvä me! <3 nyt voi vauva syntyä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Team mammat ,hyvä me!:)
      Nyt duunailet oikee raivol et lähtis tulee!

      Poista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin