keskiviikko 5. maaliskuuta 2014




Meillä on täälä ollut muutama päivä jieman hullunmyllyä, neidillä on taas flunssaa ja voi tuonta pientä kun uni ei meinaa maittaa. Äidin sylissä on paljon mukavempaa kelliä kun sängyllä tai vaunuissa. Nyt hieman alkanut hellittää, mutta vielä tuo lima haitattaa neidin oloja. Tiistaina meillä kävi neidin kummitäti kyläilemässä! Kiira on niin uskomaton kun lässyttää Charlotalle ja jaksaa vaan. Toivoisin kovasti, että kiira ilmottaisi minulle jokin kaunis päivä '' anna kaksi viivaa''... Kiiralla on kuitenkin tavotteita. Koulu loppuun, vakiduuni jne. sitten voi katsella babyn tekoa. Kiirasta tulisi niin ihana äiti, hössötyksineen kaikkineen! Sitä päivää odotellessa ;)
Hankin uuden lipaston Tori.fistä uutena. Oli halpa, joten oli pakko napata ja muutenkin etsiskelen paljon uusia kalusteita sieltä sun täältä, koska haluan tehdä asunnosta minun näköiseni ja meille asuttavan. haluan paljon korkeita kalusteita, koska sitten kun neiti alkaa ottamaan tukia vasten itseään ja havittelee tavaroita, pysyisivät pöydillä ylimääräiset tavarat,puhelimet,korut jne..  Olen kyllä niin ihastunut tuohon lipastoon,nappi ostos.




Tänään tapasin pitkästä aikaa ystävääni Janinaa, joka odottaa esikoistansa! Kaikki tuttavat,samanikäiset ihmiset ovat raskaana. Minun mielestäni ihanaa, mielummin nuorena tekee lapsen, kun vanhemmalla iällä. Mutta ei minulla sitä vastaan ole mitään, jos jotkin ihmiset tahtovat odottaa lapsen tekemistä ja tekee myöhemmin. Janinan masu on niin ihanan pyöreä ja kuviollinen tiikeri masukki. Arpia siis löytyy, mutta jääpähän sitten raskuadesta joitakin merkkejä kehoon. Good or bad ? Kävimme Janinan kanssa pitkää keskustelua raskaudesta ja sen haasteista. Janinalla on kolotuksia ja supistelee urakalla vaikka matkaa h hetkeen on vielä, jokusen viikko. Itseäni verraten pääsin erittäin helpolla raskauden suhteen, ainoastaan pahoinvointia alkuraskaudesta, mutta jokaisella henkilöllä raskaus on niin erilainen. Joku käy kivisen tien läpi, joku toinen taas tuntee olonsa freesiksi. Kovasti olen alkanut kaipailemaan omaa pinkeää,upeaa,täydellistä raskausvatsaani. Sen silittäminen oli se ykkös asia raskauden aikana ja ensimmäiset potkut, jotka aloin tuntea rv 17 jälkeen. Voi,voi seuraavaa lasta odotellessa.. Yhden tosiaan olen vielä valmis tekemään, mutta enempää lapsia en halua. Olisi se kiva, että Charlotalla olisi sitten pikkusisko tai pikkuveli, jonka kanssa voi temmeltää menemään ja näyttää esimerkkiä. 
Innostuin myös hieman ostamaan neidille vaatteita, kaikki lasten vaatteet ovat niin ihania, etten malta olla ostelematta. Tämänkin kuun kohdalla olin vahvasti sitä mieltä,että pysyisin poissa lastenvaate osastoilta, mutta enpä sitten malttanut. Yllätys.
Ostin nuo kaksi ihanaa lippalakkia. Toinen Charlotalle ja toinen tanjan lapselle, joka syntyi eilen illasta. Aivan ihana pikku neiti. En malta odottaa,että Tanja ja baby kotiutuvat jolloin pääsen näkemään pikkuista nyyttiä<3





2 kommenttia :

  1. Anonyymi3/06/2014

    Isot ja ihanan tummat silmät Charlotalla.Sinun näköinen kaunis lapsonen. Onko Lapsen isä ollut kuvioissa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Isä ei ole lapsen kanssa ollut tekemisissä, harmillista , mutta onneksi Charlotalla on minut. :)

      Poista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin