torstai 22. toukokuuta 2014

Charlotalla on ollut muutaman päivän todella haukkuvaa yskää ja tekee pahaa kuunnella sitä. Neiti kyllä nukkuu , touhuaa ja syö erittäin hyvin,mutta mikä kumma tuo köhä on. Kävimme aamulla paikallisessa terveyskeskuksessa näyttämässä neitiä ,koska halusin tarkistuksen,että mitä sielä keuhkoissa piilee.. Ensinäkin kun menimme aamu 10 lääkäriin niin porukkaa ei edes ollut mutta niin hidasta toimintaa ja kun oli todella kuuma päivä niin , sairaalan ilmastoinnit eivät tuulettaneet. Mukavaa siinä sitten istuskella hiki hatussa.  Kun vihdoin ja viimein pääsimme lääkärin vastaanotolle , olin onnessani!
Charlotalta tutkittiin korvat ja kuunneltiin keuhkot ,mutta mitään ei löydetty. Lääkäri vain kehotti seurailemaan ,jos tulee hengenahdistuksia ,mutta mitään sellaista ei ole ollut. Joten toivottavasti tuon ppikkuiseni yskä paranee.

Sairaala reissun jälkeen suuntasimme kaupunkiin tuulettumaan. Ensiksi kävimme kauhean virasto rumban ,jonka jälkeen päätimme mennä satamaan syömään. Ensiksi olimme Jeren kanssa sitä mieltä,että turha sinne olisi mennä kun vaunuja ei saisi laivaan,jos olisi paljon porukkaa. Mutta päätimme kokeilla onneamme ja menimme. Porukkaa oli paljon,mutta ei laiva ravintoloiden puolella. Saimme hyvän paikan ,johon ei paljoakaan aurinko porottanut ,joten charlotankin oli mukava olla. Ilma oli todella hyvä ja sataman hyväpuoli on se kun on pieni tuulenvire ettei tarvitse paahtua paikallaan ollessa.

Kävimme vielä myöhemmin uudestaan kaupungin puolella ,koska tahdoin löytää itselleni pitkän kesä mekon ! Ja löysinki,mutta liian iso koko minulle! Valitettavasti koot olivat loppuneet ja niitä ei löytynyt muistakaan lähi liikkeistä. Pidin niin siitä mekosta ja toivon ,että jodsakin vaiheessa niitä tulisi siihen vaate myymälään lisää.

Huomenna olisi tarkoitus mennä Chillamaan porukalla ,jonnekkin,mutta minulla ei ole vielä tietoa ,että minne eli auringon otto päivä huomenna hyvässä seurueessa!





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin