lauantai 31. toukokuuta 2014


Charlotta täyttää muutaman viikon kuluttua 6kuukautta. Neiti on erittäin tyytyväinen lapsi,mutta muutamassa viikossa on ilmestynyt uusia asioita.
Charlotta on hoksannut,että päätä voi pyöritellä edestakaisin,joka on erittäin hauskaa. Jos jere tai äiti näyttää mallia kuinka päätä pyöritellään niin neiti ryhtyy mukaan!
Kieli löytyy suusta,jota on kiva näytellä.
Charlotalla on varpaat joita on kiva vitkutella ja viedä suuhun.
Charlotta ei vielä ryömi vaan pyörii ja keikuttelee itseänsä eteenpäin.
Sanaa "äiti" olemme Jeren kanssa toitottaneet paljon ja yllätys neiti sanoo ,joko ätä tai äiti. Sanan merkitystä neiti ei ilmeisesti ymmärrä kun kaikki ovat äitejä.
Charlotasta on tullut vaativa ! Haluaisi olla paöjon sylissä,mutta eihän sekään onnistu.
Jos Jere tai äiti häviää näkökentästä saa neiti raivarikohtauksen,jonka jälkeen jompikumpi meistä aikuisista ilmestyy paikalle.
Ruokaa syödessä on kiva purskautella ruokaa suusta ulos ja pyöritellä päätä. Charlotta syö mielellään puuroa ja meijeristä,mutta liharuuat takkuilee välillä.

Kävimme taas eilen lääkärillä ,koska neidin yskä on pahentunut. Saimme tällä kertaa paremman lääkärin,joka kertoi asiat tarkemmin kuin edellinen. Korvat olivat fine, ja keuhkot. Kurkku hieman punertaa,mutta lääköri sanoi että ei mitään hätää. pienillä lapsilla flunssat kestävät yleensä 1-6 viikkoon.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin