keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Godmother

Tänään ollaan touhuttu Charlotan kummitädin,Kiiran kanssa kaupungilla! Pitkä aika siitä kun olemme viimeksi nähneet ! Kiiralla on omat velvollisuutensa töissä jolloin aika jää vähemmäksi,mutta aktiivisesti pidämme yhteyttä. Pitkä välimatkakin tekee näkemisestä hankalaa,mutta pienet spessu hetket parhaan kaverin kanssa on mukavaa. Silloin tulee enemmän ja enemmän asiaa ja tapahtumia ,joita on kiva päästä jakamaan.

Kävimme yhdessä syömässä kiinalaista , johon olen jo kyllästynyt ,koska yhdessä vaiheessa ravasimme Jeren kanssa sielä useaankin otteeseen. Charlotta nukkui sen aikaan vaunuissa ja minä sain kerrankin syödä ateriani ruhassa loppuun.
Mässäilyn jälkeen menimme kauppakeskus Trioon katsomaan onko kesä alessa enään mitään jäljellä. Charlotalle ostin viimeviikolla muutaman vaatteen,isompana kokona jotka mahtuu neidille sitten ayksymmällä ,joten tarkoituksena ei ollur beidille mitään ostaa. Kävimme sitten pyörähtämässä Polarn O. Pyretissä,josta ostan neidille vaatteita jatkuvasti, yhden tai kolmet vaatteet silloin kun on rahaa panostaa niihin.


Polarn O. Pyretistä löysin tuon kivan näköisen valkoisen asun,joka oli alennettuun hintaan 17e. Toinen kuvassa oleva on H&M alennus korista poimittu.

Itselleni en ole kesän aikana tehnyt erikoisia löytöjä. Tämän kesän vaatteet eivät ole houkutelleet minua,säästyypähän syksyyn varten rahaa ,jolloin pitää aloittaa talvivaatteidenkin osto.

Puhuttiin Kiiran kanssa paljon ja mun ja Jeren oarisuhteestakin. Kuukauden aikana päässäni on pyörinyt paljon ajatuksia Jereen liittyen. Kuten ,että en halua että se viettää mun ja Charlotan kanssa jokaisen hetken että on han Hänenkin välillä hengähdettävä ja vietettävä omaa aikaansa poikien kanssa ja oikeen vaadin ,että se menee. En siis väitä ettenkö haluaisi Jeren kanssa aikaani viettää ,mutta en halua ettähän "pilaa" oman nuoruutensa sillä että viettää lapsen ja minun kanssani aikaa.
Sanoin asiasta Jerelle ja hän tietää mihin o ryhtynyt eikä se ole millään tavalla hänelle ongelma. Eikä hä jaksa olla joka viikonloppu poikien kanssa viettäässä aikaaa.
Välillä  tulee tälläisiä Anna maisia ajatteluista ,että"jos mä nyt tyrkytän itseäni liikaa" ...
Outoja ajatuksi liikkeellä taas kerran.

En halua ,että tämä parisuhde romahtaa mihinkään tyhmiin toilailuihin tai pikku riitoihin. En ole pitkään aikaan ollut näin hyvässä parisuhteessa,jossa oikeasti voi olla avoin tai kuinka paljon toinen oikeasti välittää. Tiedän ,että monilla mun tuttavilla on jostain syystä omat mietteensä Jerestä ,mutta ei tarvi mustamaalata ,jos ei tunne henkilöä kunnolla. Eli omat arvailut ja turhat ennakkoluulot toisesta ihmisestä voi jäädä sikseen.

Sunnuntaina on ihana ja täydellinen päivä! Lähetään koko perheen voimin särkänniemeen huvittelemaan.Meitä lähtee myös Kiira ja Jeren pikkuveli ja Tanja on vielä kysymysmerkillä. Mutta odotqn tuota päivää oikeen innolla pääsee ottamaan paljon kuvia ja vietämään aikaa.
Siitä sitten lisää myöhemmin.x

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin