perjantai 4. heinäkuuta 2014

meille tuli koira!

Niin kuin otsikossa lukee niin meille tuli koira! Ei pentu vaan hieman vanhenpi! Olen jo pitkään halunnut koiraa ja pitkän odotuksen jälkeen sainkin sen.
Ensiksi olin sitä mieltä ,että meille tulee berninpaimenkoira,koska ne ovat erittäin lojaaleja koiria ja isokokoisia. Paljon pitää niihin aikaa käyttää ,mutta hautaan tuon Bernie idean vielä hetkeksi.

Extemporeena ystäväni sai puhelun jossa kertoi että hänen tuttavansa  luopuu koirastaan. Edellinen omistaja olisi vienyt sen löytöeläin kotiin,jos nyt asian ymmärsin oikein.
Hetken mietinnän jälkeen päätin ilmoittaa ystävälleni että meillä on antaa koiralle huolehtiva,rakastava ja lopullinen koti.
Ilmoitin Jerelle asiasta vasta kun asiat oltiin edellisen omistajan kanssa lyöty asiat lukkoon. Jerelle asia oli fine,koska yhdessä olemme puhuneet koiran hankkimisesta.

Menin ystäväni kanssa katsomaan koiraa ja ihastuin samantien. Erittäin tottelevainen,lapsiystävällinen ja Charlotta oli aivan intona kun näki tämän. Koira on rodultaan harmaanorjanhirvikoira. Rodusta minulla ei ole aikaisempaa kokemusta mutta tuttava piiristäni löytyy muutama kasvattaja ,jolle ajattelin mennä koiraa näyttämään.
Koiralla on nimi ja se on Vilma. Emme lähde tuota nimeä muuttamaan ,koska on jo tottunut siihen.

Ensimmäinen yö takana ja koira löysi nukkuma paikkansa makuuhuoneen nukkamatolta,johon asettui erinomaisesti.
Sänkyyn yritti muutamaan otteeseen,mutta en tahdo ottaa koiraa sänkyyn koska karvaa lähtee mukava määrä ja Charlotta nukkuu meidän vieressämme välillä.
Sohvalle koira saa tulla se onkin asia erikseen,mutta vain luvan kanssa.
Vielä on paljon oletettavaa koiralle ,koska perus asioita puuttuu..
Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee
We are happy:)




5 kommenttia :

  1. Anonyymi7/04/2014

    Ihastuttava uusi perheenjäsen:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi7/06/2014

    olet kirjoittanut aikaisemmin edellisestä koirastasi cocosta, miten koirat tulevat keskenään toimeen vai kuuluuko se edes perheesenne kun et ole siitä mitään täällä maininnut pitkään aikaan? kiva kuulla että uusi koira tulee toimeen charlotan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco asuu vanhempieni luona ,koska raskauden loppupuolella ajattelin että en tulisi pärjäämään yksin lapsen ja koiran kanssa.mutta cocon on hyvä olla vanhempieni parissa maalla,koska on kiintynyt heihin. :)

      Poista
  3. Anonyymi7/14/2014

    Oletteko miettineet mihin tarkoitukseen koiraa käytätte? Rotuhan on työkoira, joka kaipaa paljon liikuntaa ja aktiviteetteja.. Ja joutuuko koira kiertoon jos tienne erkanee miesystäväsi kanssa? Ikävää sanoa mutta päätöntä tuo siun toiminta kun hetken mielijohteesta koiran otit.

    VastaaPoista
  4. Koira on otettu huolehdittavaksi, ja saa tarpeellisen liikuntansa, ja jos tiemme erkanevat ei asia tule sen koommin muuttumaan, jossittelu ei tule kyseeseen kun tämmöisiä päätöksiä tehdään. Ja se että olemme ottaneet koiran sen sijaan että joutuisi löytöeläinkotiin, ei ole merkki mistään päättömästä toiminnasta. Kiitoksia kysymästä.

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin