tiistai 6. tammikuuta 2015

Vuoden eka!

Ciao !

Vihdoin, viimein pääsen päivystelemään blogiani kaiken kiireen keskeltä. Monesti oon ottanut koneen käsiini , mennyt bloggeriin ja aloittanut kirjoittamaan. Kertaakaan en ole saanut tehtyä, postausta loppuun asti, olen kummannut sen aloittanut kirjoittamaan uudestaan, mutta vähän ajan perästä laitankin läppärin kannen kiinni ja aloitan muut puuhat.

En yleensä päivisin pääse kirjoittelemaan blogiin, koska pikku neiti on ykkönen ja kaikki muu kakkonen. Nyt saatuani neidin nukkumaan ja työnnettyäni miljoona muuta asiaa sivuun otin koneen ja päätin ryhtyä kirjoittamaan.



Eli tosiaan ollaan asettauduttu uuteen kotiin ! pisteet meille. Kaikki tavarat olemme saaneet omille paikoilleen, pienempiäkin jemma kippoja myöten. Vielä näyttää hieman tyhjältä kuten Charlotan huone varsinkin, Odotan että pääsen IKEAan, jolloin pääsen laittamaan talon kokonaan valmiiksi sisustuksen osalta. Paljon tulee uppoamaan sinnekkin rahaa, mutta kerran se kirpaisee ja pitää yrittää pitää kukkaron nyörit kiinni kaikilta turhuuksilta.

en ole vieä osannut ottaa uutta asuntoa ns. omakseni. Mulla menee jonkin aikaan sulatella uutta asuntoa koska muuttaminen yhteen on todella iso askel ja kaikki on nyt periaatteessa yhtä. Ensimmäiset yöt menivät miten menivät , niskat kipeenä, kelloa seuraillen.. Ehkäpä saan vielä unenpäästä kiinni.
nytten kun Charlotalla on oma huone ja hän nukkuu sielä niin en myöskään sen takia saa unta.
Koska olen jo vuoden tottunut siihen että neiti nukkuu samassa huoneessa ja herään heti pieneenkin älinään. Oikeastaan pelko siitä jos en kuulekkaan kun toinen tekee heräämistään.
Mutta ehkä tämä jossain vaiheessa alkaa tasoittumaan.




Mun on nyt kehuttava tää paikka maasta taivaisiin ! Siis naapurit on ihan ykkösiä tällä seudulla!
Tää ei oo mikään jurojen lahtelaisten oikea osoite, ei ! Täälä on ihmisä, jotka ulkona pysähtyvät ja jäävät juttelemaan. Joka ikinen kerta kun käy ulkona saa iloisi katseita, rupattelu seuraa ja joka kerta tervehdykset! Vihdoin paikka, jossa ihmiset osaavat perus sanan ''hei'' :D
Tää on oikeastaan mulle iso juttu koska mä on kohtelias ja moikkaan jos joku tulee naapurustossa vastaan. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja jutella muille.
Entinen paikka jossa asuttiin, kukaan ei vastannut ikinä takaisin, joka on sinäänsä aika sääli koska ihmisen tulisi olla jokaisessa tilanteessa ystävällinen vaikka ei olisikaan maailman paraspäivä käynnissä.

Mutta nyt menen jatkamaan ! Ihanaa päivää kaikille



1 kommentti :

  1. Anonyymi1/17/2015

    Koska päästää lukemaan uutta postausta vaiks uudesta kodista kuulumisist suunnitelmista jne? ~ Lisa

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin