sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Konfirmaatio












Tänään olemme viettäneet pikkusiskoni, Emilian rippijuhlia, jotka menivät nappiin. Lähdimme aikaisin aamusta Charlotan kanssa bussilla matkustaen kohti Orimattilaa. Hieman myöhästyimme kirkosta, mutta paikalle kuitenkin pääsimme. Kirkossa istumista melkeinpä 2h ! Tsiisus miten ne jaksaa venyttää tuota tilaisuutta. Kovat penkit, näkeminen takaa täysin nolla ja tilaisuus venyy vielä enemmän, kun ihmiset tahtovat käydä ehtoollisella. Charlotta jaksoi kirkossa olla, ei kitinää vaan hymyssä suin ja kaikki sukulaiset vuorotellen sylittämässä,jolloin sain kuvata tilaisuutta. Konfirmaatio tilaisuus on hienoa, kun saa ''naimaluvan'' käteen, ja sukulaisilta/tuttavilta saa lahjoja. Hieman hävetti, kun olin unohtanut lahjan hommata vaikka aikaa on ollut, joten kysyin sitten siskoltani mitä hän tarvitsee ja vastaus han oli, että rahaa. Emilia yrittää säästää mopokorttiinsa, joka on aika tyyriin hintainen nykypäivänä, kun taas silloin kun minä suoritin mopo kortin niin sain 60 eurolla koko homman käytyä.

Konfirmaatio tilaisuuden jälkeen siirryimme vanhempieni kotiin kahvittelemaan kera sukulaisten. Hyvää ruokaa, kakkua ja seuraa. Ennen kaikkea kahvittelua ja ruokailua, suvun vanhin pitit Emilialle puheen tulevasta ja konfirmaatioon liittyen kaiken näköistä. Vaarini osaa höpöttämisen taidon ja sanat jotka hän puheeseensa oli valinnut niin piti oikeen jälkeen päin googlettaa mitä mikäkin sana tarkoittaa, heh.
Pakko oli myös käydä kurkkaamassa äitini pt tiloja, jotka hän on saanu loppuun asti tehtyä. Ihanat peilit, ympäröivät sali tilaa, joista näkee liikeradan kulun. Uusia mukavia laitteita ! Huhhu kun pääsen sinne taas rääkkäämään itseäni. Pyysin äitiäni tekemään minulle tiukemman ruokavalion ja uuden ohjelman joita  voin kotona tehdä ja lainailla tarpeen mukaan häneltä painoja. Saas nähdä minkälaista ruokavalio muutosta hän on minulle tekemässä. Olen kyllä hieman lipsunut edellisestä, mutta pakko se on taas aloittaa, että pääsee hyvään kroppakokoon.
 Eli kaikin puolin onnistuneet juhlat ja minä olen kyllä niistä kekkereistä aivan poikki. Joten jos sitä vielä jaksaisi pysyä hereillä, että näkee revengen 3 tuotantokauden ensimmäisen jakson. Tuota on kyllä niin odotettu :p

1 kommentti :

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin