tiistai 8. heinäkuuta 2014

Särkänniemi

Jes ! Helteet palasivat juuri oikeaan aikaan, koska pääsimme viettämään mukavaa päivää särkänniemeen, tampereelle.
Lähdimme aikaisin sunnuntai aamuna liikenteeseen, koska särkänniemeen ajaa meiltä 2h. Kävimme Ormattilan kautta koukkaamaassa, Kiiran mukaamme, koska tämä oli meille suunniteltu päivä !
Meitä siis lähti sinne Minä,Charlotta, Jere, Leevi ja Kiira. Pääsimme tilavalla perheautolla liikenteeseen , joten tilanpuutteesta autossa ei ollut ongelmia.


Särkänniemeen päästyämme ongelmitta alkoi tietenkin rahapussi kevenemään, maksettua itseni ja Jeren sisään. Lippujen hinta minun pussilleni on paljon 37e/kpl x2 Hlö.
Ihmisiä ei ollut hirveästi liikenteessä, joten laitteisiin pääsi suht nopeasti, meidän etumme. 
Olimme sopinut laittessä käynti järjestyksen niin että jere ja leevi pääsee ensimmäisenä käymään laitteissa missä haluavat. Minä ja Kiira olimme sillä aikaan käymässä Charlottaa kiikuttamassa eri laitteissa. Harmi oli se, että Charlotan ikäisille lapsille ei ollut kuin kolme laitetta, mihin pääsi aikuisen kanssa. Olisin toivonut tietenkin enemmän. Charlotta ihmetteli vain missä olemme ja ilmekkään ei värähtänyt ''hurjimmissa'' kin laitteissa.
Kävimme katsomassa koiramäessä eläimiä, jossa oli paljon aikuisia ja lapsia, katsomassa eläimiä. Koira mäki oli todella iso plussa.
Kuin pikku kaupunki ja todella ihana !




 Charlotta siis viihtyi erittäin hyvin ja sai nukuttua vaunuissa normaalisti päiväunet.
Meidän oli tarkoitus käydä delfinaariossa näyttämässä Charlotalle Delfiinejä,mutta ajan juoksua emme huomanneet ,joten se jäi väliin. Korvasimme siis delfiinit käymällä katsomassa akvaariossa fisuja.
Charlottalla meni suu aivan ammolleen nähtyään kaloja! Neiti laitettiin akvaarion lasia vasten istumaan ja kalojen tullen lähelle neiti alkoi läiskimään innolla lasia.
Toisen innostumista on ihanaa seurata

Pojat kun tulivat takaisin omilta puuhiltaan kävimme syömässä grillillä, jonka jälkeen kiira ja minä pääsimme laitteita testaamaan.
Ensimmäisenä oli vuorossa Trombi. Minä korkeanpaikan kammoisena , nopeat laskut , kaiken maailman kurveineen tuntui kihelmöintiä vatsan pohjalla, mutta oli pakko mennä testaamaan. Ensimmäinen pitkä pudotus alaspäin tuntui kauhealta ja sitä kiljumisen määrää ! :D mutta loppu pelissä se olikin parhain laite , koko särkänniemen laitevalikoimasta.
half-pipe oli kaikkeista kauhein!  kokeilleet tietävät


Aika juoksi suunnattoman nopeasti. Kaikilla oli mukava päivä ja vaihtelua meidänkin arkeemme. Väsyneinä pitkän päivän jälkeen oli ihanaa päästä omaan sänkyyn
Paljon särkännimessä on tekemistä mutta myös paljon puutetta.
Ensivuonna kohteena joku toinen huvipuisto!

4 kommenttia :

  1. Anonyymi7/08/2014

    Pakko päästä munkin tänä kesänä vielä särkkikseen! Kävittekö muuten syömässä siellä jossain? Lintsillä olin viime kesänä ja huhhuh ne hinnat.. :D

    ps. olen uusi lukija ja tuli mieleen, että onko siis tämä Jere Charlotan isä? :)

    VastaaPoista
  2. Joo kannattaa ihmeessä käydä ! Kävimme syömässä särkkiksen omalla grillillä ja maksoimme 10e per/hlö lautasellisesta ruokaa. Eniten rahaa upposi virvokejuomiin (vesipulloihin)ja ne eivät ole halvimmasta päästä.

    Jere ei ole charlotan biologinen isä. Mutta Jere tahtoo olla Charlotalle isä koska Charlotan biologinen isä ei ole kuvioissa mukana. tervetuloa lukemaan !

    VastaaPoista
  3. Anonyymi7/08/2014

    Veittekö koiran vanhempiesi luo hoitoon reissun ajaksi? Kuinka tulivat Cocon kanssa toimeen? Sinulla pn mukava blogi!

    VastaaPoista
  4. Emme vieneet vanhempieni luokse hoitoon vaan hoitaja tuli koiran luokse! :)

    VastaaPoista

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin