torstai 22. tammikuuta 2015

Lohi- Sitruunapasta




Tänään Valmisttettiin helppoa ja nopeaa ruokaa.
Kalaruuat ovat meille luxus ruokaa ja Charlotta tykkää kalaherkuista paljon.

Lohta 
Yksi sitruuna
Basilikaa
Pastaa 
Kermaa
Pikkutomaatteja
Suolaa 
Muutama valkosipulin kynsi

Valmistus ei vie kuin 15-20min.

 Vesi kiehumaan jonne lisätään pasta. Pastan kiehumisen aikana saakin hyvin tehtyä kaiken muun.
Pannu kuumaksi, ja pohjalle liraus öljyä,jonka jälkeen laitetaan valkosipulit ja kala.
Kalan valmistuksessa kannattaa käyttää mietoa lämpöä.
Sitten kun kala on redi voikin puristaa sitruunasta mehun suoraan kalan joukkoon. 
Viimeisimpänä puolipurkkia ruokakermaa ja suolaa oman maun mukaan.
(Huom. Älä pistä suolaa tai kermaa liikaa, ettei peittoa sitruunan makua)

Tomaattia ja Basilikan lehtiä voikin laittaa ruoka annoksen päälle! 





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Muistathan pitää kommenttisi asiallisena :)
Törkeyksiä ei julkaista blogiin